Thuis

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd

Bedrijfprofiel

Het Meubilairco. van het Shangdianhotel, Ltd is een achtenswaardige meubilairfabrikant die in Foshan-stad van de provincie van Guangdong wordt gevestigd. Wij zijn de fabrikant van het hotelmeubilair met 50.000 vierkante metersworkshop, 350 professionele arbeiders en wij hebben een prima capaciteit in het ontwerp, de productie en de marketing van het meubilair van de hotelslaapkamer en zijn zijgamma zoals deuren, banken, stoelen, halmeubilair, restaurantmeubilair, kantoormeubilair, openluchtmeubilair, enz. Het is de top 10 Gouden Leveranciers in de Industrie van het het Hotelmeubilair van China vele jaren geweest.

Het Shangdianbedrijf heeft 17 jaar van het hotelmeubilair, de dienstervaring van het vermaakmeubilair, in de loop van de jaren, followded het bedrijf the'-kwaliteit eerst, klanten first'corporate doel, om ISO-9001:2000 en 14001:1996 Internationaal Kwaliteitsbeheersysteem in een inspanning na te streven om Shangdian-beheersmodel en de industrie te waarderen om een pionier op het gebied van het hotelmeubilair te worden.

Geen kwestie van alle aspecten van de het ontwerp, de selectie, het knipsel, het machinaal bewerken, het schilderen, product verpakking, enz., moet door strikte kwaliteitscontrole en zorgvuldig onderzoek gaan volledige naleving van de kwaliteitscertificering en de marktvereisten van ISO, Buitengewone kwaliteit, resonable net, de perfecte dienst verzekeren.

Waardeer Shangdian-momenteel meubilair door de meerderheid van klantenvertrouwen en gunst, dat naar Europa, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en andere landen wordt uitgevoerd, door ononderbroken inspanningen, goede reputatie van de bedrijfwinst.

De kwaliteit is onze cultuur, zijn wij zeker wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst kunnen vestigen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

1994, Shangdian-fabriek die in Longjiang-stad, Shunde-district wordt opgericht, dat de eerste meubilairstad van China is.

 

1996, als lid van „Shunde-Meubilairvereniging“.

 

2004, als lid van „Guangzhou-Meubilairindustrievereniging“ en wordt toegekend „van de het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang van het Kwaliteitskrediet de Onderneming“.

 

2005, Shangdian-Meubilairgroep werd gevestigd.

 

2008, Shangdian-de productiebasis van Gaoming van de Meubilairgroep begon met 350 werknemers te werken en bezette 50.000 vierkante meters als productiebasis. En overgegaan door de Certificatie van ISO9001 en ISO14001Environment-.

 

2012, Shangdian-Verkoopcentrum werd gevestigd in Lecong, die het Chinese grootste centrum van de meubilairmarkt is. Met de toonzaal van 3000 suqaremeters.

 

2013, Shangdian-Meubilairgroep had opstelling 60 takken en bureau thuis en 20 agenten in in het buitenland.

 

2014, wordt erkend door Chinees Merk adviseert Comité, wint de exclusieve toekenning van China goed-kent Handelsmerk van Hotelmeubilair.

 

2015, wordt toegekend „van het Top Tenmerken van China Industrie van het het Hotelmeubilair“.

 

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Shangdian

Aantal werknemers : 301~500

Jaarlijkse omzet : 10,000,000-13,000,000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit De slaapkamermeubilair van het luxehotel voor verkoop Van goede kwaliteit De slaapkamermeubilair van het luxehotel voor verkoop Van goede kwaliteit De slaapkamermeubilair van het luxehotel voor verkoop Van goede kwaliteit De slaapkamermeubilair van het luxehotel voor verkoop