aboutus

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken: Shangdian
Aantal werknemers: 301~500
Jaarlijkse omzet: 10,000,000-13,000,000
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Het Meubilairco. van het Shangdianhotel, Ltd is een achtenswaardige die meubilairfabrikant in Foshan-stad van de provincie van Guangdong wordt gevestigd. Wij zijn de fabrikant van het hotelmeubilair met 50.000 vierkante metersworkshop, 350 professionele arbeiders en wij hebben een prima capaciteit in het ontwerp, de productie en de marketing van het meubilair van de hotelslaapkamer en zijn zijgamma zoals deuren, banken, stoelen, halmeubilair, restaurantmeubilair, kantoormeubilair, openluchtmeubilair, enz. Het is de top 10 Gouden Leveranciers in de Industrie van het het Hotelmeubilair van China vele jaren geweest.

Het Shangdianbedrijf heeft 17 jaar van het hotelmeubilair, de dienstervaring van het vermaakmeubilair, in de loop van de jaren, followded het bedrijf the'-kwaliteit eerst, klanten first'corporate doel, om ISO-9001:2000 en 14001:1996 Internationaal Kwaliteitsbeheersysteem in een inspanning na te streven om Shangdian-beheersmodel en de industrie te waarderen om een pionier op het gebied van het hotelmeubilair te worden.

Geen kwestie van alle aspecten van de het ontwerp, de selectie, het knipsel, het machinaal bewerken, het schilderen, product verpakking, enz., moet door strikte kwaliteitscontrole en zorgvuldig onderzoek gaan volledige naleving van de kwaliteitscertificering en de marktvereisten van ISO, Buitengewone kwaliteit, resonable net, de perfecte dienst verzekeren.

Waardeer Shangdian-momenteel meubilair door de meerderheid van klantenvertrouwen en gunst, naar Europa, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en andere landen wordt uitgevoerd, door ononderbroken inspanningen, goede reputatie die van de bedrijfwinst.

De kwaliteit is onze cultuur, zijn wij zeker wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst kunnen vestigen.

 

 

-02-
Geschiedenis

1994, Shangdian-fabriek die in Longjiang-stad, Shunde-district wordt opgericht, dat de eerste meubilairstad van China is.

 

1996, als lid van „Shunde-Meubilairvereniging“.

 

2004, als lid van „Guangzhou-Meubilairindustrievereniging“ en wordt toegekend „van de het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang van het Kwaliteitskrediet de Onderneming“.

 

2005, Shangdian-Meubilairgroep werd gevestigd.

 

2008, Shangdian-de productiebasis van Gaoming van de Meubilairgroep begon met 350 werknemers te werken en bezette 50.000 vierkante meters als productiebasis. En overgegaan door de Certificatie van ISO9001 en ISO14001Environment-.

 

2012, Shangdian-Verkoopcentrum werd gevestigd in Lecong, die het Chinese grootste centrum van de meubilairmarkt is. Met de toonzaal van 3000 suqaremeters.

 

2013, Shangdian-Meubilairgroep had opstelling 60 takken en bureau thuis en 20 agenten in in het buitenland.

 

2014, wordt erkend door Chinees Merk adviseert Comité, wint de exclusieve toekenning van China goed-kent Handelsmerk van Hotelmeubilair.

 

2015, wordt toegekend „van het Top Tenmerken van China Industrie van het het Hotelmeubilair“.

 

 

-03-
Dienst

Openingstijd

9:00 a.m. aan 18:00 p.m. (van Maandag aan Zaterdag)

 

Onze Voordeeldienst

1. Wij hebben langs een sterke tribune van het verkoopteam voor uw onderzoeken, en 24 Uren het online dienen.

2. Snelle reactie in Telefoon wat app/is wij Skype/Viber babbelen, ons projecten of vragen verzenden, zouden wij verstrekken adviseert of binnen 24 uren antwoordt.

3. Wij hebben ons listig team, dat klanten kan helpen speciaal meubilairontwerp zonodig tot stand brengen. Wij zullen vrije winkeltekening voor verwijzing verstrekken.

4. Producten100% QC die alvorens te verschepen controleren

5. Wij hebben rijke ervaren en aandacht in bulkproductie, en om de het meubilairproducten van het Goede kwaliteitshotel uit te werken.

6. Wij keuren Aangepast ontwerpenmeubilair vooral voor Hotelprojecten goed: OEM, ODM, Grootte, Kleur, Vorm, Drukpatroon & sneed etc. patroon, Laden.

7. Producten met internationaal certificaat: ISO9001, ISO4001, SGS, FSC, ENZ.

 

De naverkoopdienst

*We is rijke ervaren in logistische kwesties zoals lading en verzendingsregeling, kunnen wij u de meest economische en hoog rendementlijndienst aanbieden.

* De hoge inspectie van de derde partijfabriek, - gewaarborgde kwaliteit en fijn vakmanschap.

 

 

 

 

-04-
Ons Team

Het Shangdianhotel heeft een sterk team.

Onze managers werken meer dan 10 jaar in de markt van het hotelmeubilair, die de professionele adviezen aan klanten kan geven. En wij hebben meer dan 350 professionele arbeiders, wat naar verschillende landen kan worden verzonden om furnitures te bevestigen. Wij hebben eigen ontwerper, zodat kunnen u verstrekken diverse ontwerpoplossing. Als u nieuw hotel/restaurant in werking stelt of meubilairheropfrissing doet, zijn wij uw betere keus. Aarzelen zelfs niet om ons te contacteren!

 

 

China Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens