aboutus
lopende band

Het Meubilairco. van het Shangdianhotel, Ltd werd opgericht bij een mooie „stad van de meubilairindustrie“- Lecong in Juni, 2000. Het is een productie, verkoop en de dienst in één van de professionele zaken van de meubilairverkoop.

Wij zijn de de fabrikantendekking van het hotelmeubilair een gebied van meer dan 50.000 vierkante meter, 350 professionele arbeiders, hebben meer dan 200 mensen minstens 5 jaar werkervarings op meubilairgebied. 

 

Het bedrijf heeft meer dan 16 jaar van hotelmeubilair, restaurantmeubilair, flatmeubilair, clubmeubilair en de bevestigende ervaring van de meubilairdienst. In de loop van de jaren, volgde het bedrijf de „kwaliteit eerst, collectieve klant eerst ", om ISO9001 te achtervolgen: systeem van de kwaliteitsmanagerment van 2000 het internationale en ISO14001: normen van het de kwaliteits milieubeheersysteem van 1996 de internationale in een inspanning aan shangdian het beheersmodel van het hotelmeubilair en de industrie om een pionier in de meubilairindustrie te worden.

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 

Productieworkshop

 

Het Meubilair intergrates traditionele culturele quintessentie van het Shangidnahotel met dat van moderne wetenschap en technologie. In de afgelopen jaren, hebben wij een volledige waaier van hoog rendement, high-precision productiemateriaal van Italië en Duitsland geïntroduceerd en een groot team van meubilairberoeps met inbegrip van beheersberoeps, meubilairontwerpers en productieberoeps aangetrokken. Ondertussen, voeren wij de geavanceerde wijze van productiebeheer en streng systeem voor kwaliteitscontrole in combinatie met geautomatiseerd procesbeheer uit om integratedm productie van metaal, artistieke en houten meubilairproducten toe te laten. Naast onze robuuste productiecapaciteit, verstrekken wij wezenlijke waarborg voor productiekwaliteit en meubilairkwaliteit.

 

Onze machines, zoals clectron, CNC snijmachine ect, van het voorbereiden van het hout - het snijden van het paneel - het snijden van het hout - het maken van pen - het verbinden - klevend vernisje - het assembleren - het schilderen - stoffering - afgewerkt product - het beschermen - verpakking. Allen zijn in een gehele productielijn die door ons bedrijf doen.

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd fabriek productielijn 1

 

De stroom van het materiaalproces

 

Selecteer materiaal

Bossen 100-300 jaar die logboeken, vanaf September aan December nemen elk jaar (de herfst en de winter) registreren.

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd fabriek productielijn 2

 

Timmerhout met stereotypen 

De timmerhoutstereotypen in de productie van zuiver stevig houten meubilair is zeer belangrijk voor het ontoereikende koken en slechte plastieken, gemakkelijk om strenge schade onder de gebogen graad te veroorzaken; kokend over de spanning parallel met korrel, verminderde de samenpersende sterkte.

 

Droog 

1.Artificial drogend: De verbinding in de drogende kamer van het stoomhout, door de bevordering van de verdamping van de waterdamp, het drogen van hout.

2.Natural drogend: De classificatie van hout plaatste ventilatie (de platen, hadden enkel of logboek), terzijde leggen in een stapel, stapel rond onderste 60cm van de grond, die het middenhiaat verlaten, de luchtstroom, die water nemen, geleidelijk aan droogt het hout. Het natuurlijke drogen vergt over het algemeen jaren of maanden om bepaalde het drogen vereisten te bereiken.

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd fabriek productielijn 3

 

Pools 

Het Funiturepoetsmiddel moet meubilair, vlotte oppervlakte, van ruw aan fijn schuurpapier maken om door molen 12 te gaan, moet elk op de tekens zijn van de wegmolen verlaten door grondig schoon te malen, en uiteindelijk is het fijnste schuurpapier om uiterst vlotte meubilairoppervlakte op te poetsen, die handproces is een belangrijke procesaspecten met de hand van meubilair.

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd fabriek productielijn 4

 

Nevelverf 

Producten die natuurlijke lak of „dabao“ lak gebruiken. Zij hebben anticorrosief, bestand tegen zure, alkali bestand, vochtbestendige isolatie, weerstand op hoge temperatuur en grondweerstand en andere functies, hebben geen synthetische deklaag in hardheid, duurzaamheid en andere belangrijke prestaties over het. De natuurlijke lak wordt ook wereldwijd erkend, de“ konings van verf " reputatie.

 

Ons adres is zoals hieronder:

Toonzaaladres: No.5-8 Zhao een Meubilaircentrum, Lecong-Stad, Shunde-District, Foshan-Stad

(tegenovergesteld van het centrum van de Louvretentoonstelling);

Fabrieksadres: No.2, Zhaoming-weg, Fuwan-Stad, Gaoming-District, Foshan-Stad, (dichtbij Guangzhou);

OEM / ODM

OEM en ODM de Dienst is avalible in Shangdian

 

A- OEM en ODM capaciteit:

a: 15 productielijnen voor Hotelmeubilair.

b. professioneel ontwerpteam, technisch kwaliteitscontroleteam die, het team van de meubilairinstallatie, high-end de dienst verlenen.

c. Meer dan 17 jaar ervaringen in het gebied van het hotelmeubilair.

d. Met 50.000 vierkante metersworkshop, 350 professionele arbeiders.

 

B OEM en ODM Werkingsgebied:

a. Meubilairontwerp met CAD winkeltekening.

b. Furnitruegrootte, materiaal, kleur, embleem.

 

C- De klantenbehoefte verstrekt:

a. Als geen ontwerp hebben, moet de klant duidelijke tekeningen van het hotel of de flat verstrekken, en vertelt ons de stijl van aangewezen furnitrue.

b. Als 3D ontwerp hebben, bevestigt de klantenbehoefte het materiaal, kleur, winkeltekeningen en verstrekt ons andere details indien nodig.

 

D- OEM en ODM Tijd:

a. Voor steekproeforde vereis gewoonlijk ongeveer 15 dagen na bevestigde elke details.

b. Voor massaproduktiebehoefte ongeveer 35-40 dagen na bevestigde elke details.

c. De nauwkeurige tijd zal met klant volgens de definitieve hoeveelheid bevestigen.

 

E- OEM en ODM voor Hioton-Hotel in Katar, Doha:

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd fabriek productielijn 0

R & D

Onderzoek en Ontwikkeling:

 

1.Professional ontwerperteam met meer dan 8 jaar ervarings in de markt van het hotelmeubilair.

 

2.Cooperated met Italiaanse ontwerpers in het onderzoeken van en het ontwikkelen van het nieuwe meubilair van het generatiehotel.

 

 

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 

 

Contactgegevens